Hello Guest

Error message from Stake.com

  • 21 Replies
  • 2403 Views
*

bobwood

  • **
  • 27
  • +1/-0
    • View Profile
Re: Error message from Stake.com
« Reply #15 on: June 24, 2019, 08:59:33 am »
after stake update now new error
http://prntscr.com/o5ux6y

*

Seuntjie

  • *****
  • 321
  • +5/-2
    • View Profile
Re: Error message from Stake.com
« Reply #16 on: June 24, 2019, 09:25:52 am »
There'll be an update tomorrow or the day after, just waiting for the same update to be pushed to PD

*

bobwood

  • **
  • 27
  • +1/-0
    • View Profile
Re: Error message from Stake.com
« Reply #17 on: June 28, 2019, 09:31:02 am »
still same error with new version

http://prntscr.com/o7t0pg

*

Seuntjie

  • *****
  • 321
  • +5/-2
    • View Profile
Re: Error message from Stake.com
« Reply #18 on: June 28, 2019, 09:34:43 am »
I still haven't been able to reproduce the error. Can you send me a script or settings that you know it happens on?

Have you tried ENABLING the bot speed setting, as in making sure the check box is checked. and setting it to something lower, like 1 bet per second.

*

bobwood

  • **
  • 27
  • +1/-0
    • View Profile
Re: Error message from Stake.com
« Reply #19 on: June 28, 2019, 05:35:39 pm »
http://prntscr.com/o7zrsp

it happens on any script even default martingayle ect

*

Seuntjie

  • *****
  • 321
  • +5/-2
    • View Profile
Re: Error message from Stake.com
« Reply #20 on: June 28, 2019, 05:54:32 pm »
I literally cannot get it to happen.

To you have ANY other settings enabled?
Are you running more than 1 bot at a time?
Are you chatting on the site while it's betting?
Are you betting on the site while it's running?
Are you running another bot on another computer while it's running?

*

bobwood

  • **
  • 27
  • +1/-0
    • View Profile
Re: Error message from Stake.com
« Reply #21 on: June 28, 2019, 08:19:58 pm »
To you have ANY other settings enabled?                                            no happens whatever setting or script i use
Are you running more than 1 bot at a time?                                          happens even if i run one bot
Are you chatting on the site while it's betting?                                       happens even when i close chrome browser
Are you betting on the site while it's running?                                                                   " "
Are you running another bot on another computer while it's running?   only running one bot on one laptop