Seuntjies DiceBot

DiceBot => Bugs and Suggestions => Topic started by: patrickjo2001 on May 04, 2021, 04:44:10 pm

Title: Change Client Seed of Wolf.bet - Stake.com - Primedice.com
Post by: patrickjo2001 on May 04, 2021, 04:44:10 pm
Good morning

Please I really want to change my client seed every time i want to.

How can i do it in the following website using dicebot (Wolf,Stake,Primedice,Bitsler...etc....)

If there is a command to do it what is it.

I'm patiently waiting for your reply.

Thanks
Title: Re: Change Client Seed of Wolf.bet - Stake.com - Primedice.com
Post by: Seuntjie on May 04, 2021, 04:57:48 pm
https://forum.seuntjie.com/index.php?topic=997.msg1650#msg1650